Doe de GRATIS test - Slank voor Jou - korte online vragenlijst

Doe de GRATIS test

Wellicht heb je altijd gedacht dat overgewicht alleen met te veel en/of verkeerd eten en te weinig beweging te maken had.
Maar recent wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat bij meer dan de helft van alle mensen van wie het gewicht langzaam toeneemt er een lichamelijke oorzaak te vinden is die voor deze gewichtstoename verantwoordelijk is.
Denk aan hyperinsulinemie, schildklierproblemen, verminderd verzadigingsgevoel, verlaagde verbranding, hormonale stoornissen, medicijngebruik etc.

Meer weten en ook meer energie krijgen en de controle over je eten? Ben jij een vrouw tussen de 36 en 54 jaar en wil je ook graag wat gewicht verliezen? Maak een afspraak via info@slankvoorjou.nl of doe de gratis test en ontvang gelijk tips om je vetverbranding te verhogen.⁠

Korte vragenlijst

Maar het herkennen van de mogelijke oorzaak is best lastig. Daarom heb ik een test voor je beschikbaar.
Hiermee kun je de echte reden van je overgewicht achterhalen.

De test bestaat uit een korte vragenlijst (11 vragen, keuze aanvinken) over je voeding en gezondheid (De vragen zijn zorgvuldig samengesteld naar aanleiding van wetenschappelijke onderzoeken over de lichamelijke oorzaken van overgewicht).

Door verstoringen in het lichaam kunnen er allerlei oorzaken zijn die ervoor zorgen dat het lichaam steeds een hongersignaal afgeeft of dat je lichaam ondanks weinig eten en meer bewegen toch geen gewicht verliest.

Doe de gratis test!

Stap 1 van 12

>