Overgewicht? Afvallen met Slank voor Jou - Slank voor Jou

Slank voor Jou Sluit per 1 oktober 2021 

Mijn nieuwe baan valt niet meer te combineren met mijn praktijk, daarom heb ik besloten per 1 oktober te stoppen met Slank voor jou.

Bedankt!Wil jij...

  • Vol energie en zelfverzekerd de dag beginnen?
  • Weer lekker in je lichaam voelen?
  • Geen lichamelijke ongemakken meer…
  • …en fit en vitaal in het leven staan?
  • Onbezorgd genieten?

Goed nieuws, dat kan! Met Slank voor Jou bereik je in verschillende stappen jouw ideale gewicht. De eerste stap heb je nu al gemaakt! Je bent klaar voor verandering en bent hiervoor bij Slank voor Jou aan het juiste adres. Klik op onderstaande button en maak de volgende stap naar je ideale gewicht.

Farina Westervaarder
Het gaat om de juiste balans

Op dit moment voel je je misschien niet de beste versie van jezelf. Je voelt je vermoeid en ongelukkig en hebt last van gewrichtspijn en futloosheid. Zowel geestelijk als lichamelijk ben je niet jezelf. Samen zoeken we uit waar dit vandaan komt. We vinden een oplossing die past bij jouw leven en brengen je eetpatroon weer in balans. Door de oorzaak van het overgewicht aan de pakken doorbreken we je vicieuze cirkel.

Slank voor Jou biedt jou een gratis test aan. Grijp de kans om nu al de volgende stap te zetten naar een nieuwe leefstijl.

Slank voor Jou werkwijze

Met mijn kennis als voedingstherapeut, coach, orthomoleculair Suppletieadviseur én gewichtsconsulent stimuleer en begeleid ik jou in het veranderen van je leef- en eetpatroon. Met een wetenschappelijke methode kijk ik naar de oorzaak van je overgewicht. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk eetplan. Met de juiste balans tussen gezond eten en speciale supplementen sta jij straks weer vitaal in het leven.

Meer weten over mij? Bezoek de over mij pagina.


Farina Westervaarder

Begeleiding, advies en coaching naar een gezond gewicht.

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct mijn 10 Tips voor een betere vetverbranding

Je ontvangt altijd berichten passend bij jouw leefstijl.

Gratis test

Beantwoord 11 eenvoudige meerkeuze vragen. Het duurt slechts 3 minuten en ontvangt digitaal de uitslag van je test. 

Bij een eventueel vervolg gaan we dieper in op jouw testresultaten en de oorzaak van jouw overgewicht. Ik geef je advies, een steuntje in de rug en tips voor moeilijke momenten op de weegschaal. 

Klik hier voor de gratis test.

Laatste nieuws 

MEER SNAAIEN DOOR TEKORTEN IN VOEDING

Er zijn veel ‘lege’ voedingsmiddelen te koop en deze verbruiken onze mineralen. Mineralen zijn juist nodig om deze voedingsmiddelen goed te kunnen verwerken.Maar door de verandering van milieu, intensieve landbouw, chemische toevoegingen aan onze voeding en te weinig mineralen/vitamines in onze huidige voeding hebben we nog meer mineralen nodig.  Ondervoed en toch overgewicht Als we veel voeding

lees meer

10 tips om je leefstijl succesvol te veranderen

Gezondheid is een groot goed. Helemaal in deze tijd, worden we er vaak aan herinnerd hoe belangrijk een goede gezondheid is.Zijn er bij jou ook dingen die je graag anders zou kunnen en willen doen om je gezondheid te verbeteren? Meer bewegen, gezonder eten, zorgen voor voldoende ontspanning. Gezonder eten kan je helpen bij vervelende darmproblemen

lees meer

Verbeter je spijsvertering

Gezondheid, gezond gewicht, voldoende energie en goede weerstand hebben allemaal te maken met onze darmen. Het gaat niet alleen om wat je allemaal in je mond stopt, maar vooral ook wat je verteert. We kennen allemaal wel het bekende gezegde: “Je bent wat je eet.” Het voedsel wat je in je lichaam stopt, vormt de basis voor de cellen

lees meer
>