Heerlijke soep variant voor bij je lunch of diner.
Fruit de ui in de pan met een beetje olijfolie of kokosolie. Voeg de knoflook toe en fruit nog even kort mee.
Haal een schep uit de pan en leg dit even apart in een kommetje. Voeg een scheutje olijfolie, de fijngehakte peterselie en de citroenschilrasp. Voeg deze twist toe als je de soep opdient.
Voeg de courgette toe aan de pan waar nog ui en knoflook in zit. En roerbak een aantal minuten. Voeg dan het water en de bouillon blokjes toe. En breng het geheel aan de kook. Laat het daarna nog ongeveer 10 minuten op een laag vuurtje doorkoken met een deksel op de pan.
Pureer de soep en serveer met de topping.
Fruit de ui in de pan met een beetje olijfolie of kokosolie. Voeg de knoflook toe en fruit nog even kort mee.
Haal een schep uit de pan en leg dit even apart in een kommetje. Voeg een scheutje olijfolie, de fijngehakte peterselie en de citroenschilrasp. Voeg deze twist toe als je de soep opdient.
Voeg de courgette toe aan de pan waar nog ui en knoflook in zit. En roerbak een aantal minuten. Voeg dan het water en de bouillon blokjes toe. En breng het geheel aan de kook. Laat het daarna nog ongeveer 10 minuten op een laag vuurtje doorkoken met een deksel op de pan.
Pureer de soep en serveer met de topping.
Sessie verlopen
Graag opnieuw inloggen. De inlogpagina wordt in een nieuw tabblad geopend. Na het inloggen kun je dat sluiten en naar deze pagina terugkeren.