Van NOvember naar GOvember - Slank voor Jou

Van NOvember naar GOvember

govember

van november naar govember

En dan is het ineens november. Gezien alle mooie zonnige dagen voelt het toch een beetje gek dat het al november is.

Vaak staat november voor somberheid. Het weer is vaker guur, de temperatuur is laag en we zien minder daglicht. Sommige mensen krijgen in deze periode last van neerslachtigheid.

Maar november kan ook erg gezellig zijn. Lekker bij de kachel met een film of een boek. Gezellige kaarsjes aan. Het is ook de tijd dat we vaker winterkost gaan eten; stamppot, stoofpotjes of seizoensgroente zoals pompoen. Onze beweging is in deze maand ook een stuk minder.

Het gevolg: gewichtstoename,  een slechter humeur en gezondheidsklachten liggen op de loer. Ik help je dit te voorkomen met van NOvember naar GOvember.


De hele maand november deel ik gratis waardevolle tips voor een gezonder gewicht, fitter lichaam en beter humeur. 

Doe je mee? Volg mij dan op Instagram


Hier zal ik elke dag tips posten.

Volg mij hier op instagram: www.intagram.com/slankvoorjou

Waarom maakt Slank voor jou het verschil:

‘Er iets volledig mis is met de heersende opvatting over de oorzaken van en remedies tegen overgewicht en obesitas’, stelt HP/De Tijd, wetenschap-tijdschrift.‘ De remedie is verrassend simpel en bestaat uit het zo laag mogelijk houden van de bloedsuikerspiegels en daarmee van de insulinespiegels. Als we dat doen, gaat ons lichaam automatisch vet verbranden en voilà… we vallen vanzelf af tot een normaal gewicht.’ Minder snelle suikers en andere combinaties eten helpt om de bloedsuikerspiegel laag te houden.

Laat dit nu precies de werkwijze en methode van Slank voor jou zijn.

Al 6 jaar lang mag ik mensen begeleiden naar een betere leefstijl en een gezonder gewicht. Waarbij je dus voldoende eet en je bloedsuikerspiegels laag blijven en je vet gaat verbranden.

Doe nu hier ​​​de gratis test en ontdek of een lichamelijke oorzaak het afvallen in de weg zit.

Wellicht heb je altijd gedacht dat overgewicht alleen met te veel en/of verkeerd eten en te weinig beweging te maken had. Maar recent wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat bij meer dan de helft van alle mensen van wie het gewicht langzaam toeneemt er een lichamelijke oorzaak te vinden is die voor deze gewichtstoename verantwoordelijk is.

Maar het herkennen van de mogelijke oorzaak is best lastig. Daarom heb ik een gratis test voor je beschikbaar. Hiermee kun je de echte reden van je overgewicht achterhalen.

Voordelen van de Slank voor jou methode:

  • persoonlijke begeleiding
  • motivatie en ondersteuning met tips en handvatten
  • recepten
  • veel achtergrond informatie over voeding en gezondheid
  • leefstijlverandering en geen dieet
  • voldoende en volwaardig eten
  • en natuurlijke voedingssupplementen die zorgen dat je- vetmassa verliest- spiermassa behoud- meer energie krijgt- spijsvertering verbeterd- geen gevoelens van honger hebt- bloedsuikerspiegel stabieler blijft- aanvulling van vitamines en mineralen- aanvulling van omega 3 vetzuren (goed voor je huid, hormonen, cholesterol, smering gewrichten etc)

 

>