Wat klanten zeggen - Slank voor Jou

Wat Klanten Zeggen

Lineke Ridder

Ik heb vooral veel tips over structuur en dagindeling gekregen, waardoor ik in 6 maanden tijd ruim 20 kilo ben afgevallen.
De nieuwe leefstijl past goed bij me en na 5 jaar houd ik dat nog steeds vol!

Lange versie video

Johanna Nijlunsing

Ik heb een chronische ziekte, namelijk reuma, en ben door niet te bewegen en wél te eten 4 kilo aangekomen.
Het is voor mij belangrijk dat ik langzaam afval. Dat lukt dus ook bij Farina!

Lange versie video

Annemiek Oppewal

Wat ik heel prettig vind aan Farina is dat ze erg positief ondersteund en vooral kijkt naar wat er wél mag en niet zozeer naar wat er niet mag. Ik kan Farina daarom van harte aanbevelen om op een gezonde manier af te vallen!

Lange versie video

Zoveel energie terug gekregen

Hallo Farina,

Flink overgewicht, de kilo s wilden er maar niet af terwijl ik juist niet eens zoveel at. Veel diëten geprobeerd maar dat werd allemaal niets.

Ook was ik altijd zo vreselijk moe. Zo moe dat ik tussen de middag wel graag een tukje wilde doen.

Gelukkig kwam ik in contact met Farina na een stuk te hebben gelezen in de Dorpsklanken. Dit sprak mij zo aan dat ik dacht: “ Nog 1 keer ga ik ervoor”. Nou, dit was een openbaring. Ik had eigenlijk niet gedacht dat mij dit zou gaan lukken maar besloot om er helemaal voor te gaan….en het is gelukt. 11 kg eraf en het is zeker niet moeilijk vol te houden : dit zelfs zonder hongergevoel en trek en zonder vooraf vastgestelde menu’s. En ik ben zo blij en zo trots op mijzelf. Ik heb me in jaren niet zo goed gevoelt. Maar dat de vermoeidheid weg is, is zo n groot genot. Ik heb weer zoveel energie voor alles.

Dit dankzij de steun van Farina. Ze heeft altijd een luisterend oor en is heel enthousiast.

11 kilo eraf met haar hulp.

Dank je wel Farina. Ik ben blij je ontmoet te hebben.

Helga

profile-pic
Helga

Energieker en zelfverzekerder nu ik 15 kilo kwijt ben.

Door de test op Instagram kwam ik bij Farina terecht, ik kreeg vrijwel direct het resultaat van de test via de mail gestuurd. Slank voor Jou heeft mijn leefstijl gewijzigd en doen inzien dat een dieet maar tijdelijk werkt. Farina geeft je goed advies en leuke tips. Zo fijn dat je verantwoord en heerlijk kunt eten door haar recepten die je gemaild krijgt. Ik voel me een stuk energieker en zelfverzekerder nu ik 15 kg kwijt ben. Farina bedankt voor je support!

profile-pic
Thea

Heerlijk eten zonder honger.

" Slank voor jou " was voor mij een PRETTIGE ONGEDWONGEN manier om wat kilo's kwijt te raken. Mijn motto was : "eerst wat kilo's kwijt dan stoppen met roken" HET IS GELUKT! Ik ben gestopt met roken en mijn gewicht is nog steeds minder dan toen ik begon met "slank voor jou"
Afgezien van de eerste groene appeldag heb ik HEERLIJK GEGETEN ZONDER HONGER te lijden.
Ik heb VEEL GELEERD VAN DE GOEDE VOEDINGSTIPS VAN FARINA. Ondanks de feestdagen met allerlei verleidingen waar ik best af en toe aan heb toegegeven BLIJF IK MOOI OP GEWICHT.
Farina dank je wel en stel dat ik je nodig heb in de toekomst dan weet ik je te vinden.

profile-pic
Ciska

Meer energie en vele kilo's lichter

Absoluut geen dieet voor mijn dochter, maar adviezen en handvatten die makkelijk en goed in te voeren waren in het gewone dagelijkse leven. En zo kwamen wij bij Farina,

We hebben beide meer energie en zijn vele kilo’s lichter, we gingen van maat 42 naar 36 (17kg) en van maat 54 naar 40/42 (37kg), wij hebben beide weer een gezond BMI en dat is voor mijzelf al heel erg lang geleden. Zelfs nu nog nemen de kilo’s licht af, het is in ieder geval al 4 maanden stabiel.

Het contact met Farina was altijd erg positief, geen druk, een fijn luisterend oor en goede adviezen. Met een paar kleine aanpassingen in ons eetpatroon: suikervrij, hoofdzakelijk producten die < 5 gram koolhydraten per 100gram, om de 2-3 uur iets eten, het brood hoofdzakelijk vervangen door volkoren crackers en het avondeten afwegen, maar vol is vol en het voorkomt dat je vaker opschept. Verder het idee en gevoel dat je jezelf niets hoeft te ontzeggen maar alleen dat je een bewuste keuze maakt zodat je 80% bewust en gezond eet en 20% mag je je zelf best af en toe verwennen.

profile-pic
T.H.

Lekker en gezond eten en tóch afvallen! Ik ben in 5 maanden tijd de overtollige 10 kilo weer kwijt!

Door de jaren heen kropen er sluipenderwijs steeds meer kilootjes bij op. In 10 jaar tijd 10 kilo. En natuurlijk weet je best dat je je leefstijl en eetpatroon eens kritisch aan zou moeten pakken, en toch altijd weer een excuus om het uit te stellen… Tot het moment dat ik besloot om Farina in te schakelen, als een soort stok achter de deur. Betere ondersteuning had ik me niet kunnen wensen! Farina is heel toegankelijk, zeer betrokken en heeft veel kennis van zaken. Dit kan ze ook goed en op een positieve manier overbrengen. Ze oordeelt niet en laat aan jouzelf wat je met haar adviezen doet.

Wat ze op haar site schrijft is waar: lekker en gezond eten en tóch afvallen! Ik ben in 5 maanden tijd de overtollige 10 kilo weer kwijt! Door het koolhydraatarme dieet heb ik veel meer energie en een veel betere balans in de nuttige voedingsstoffen. Ik voel me er veel beter bij. Het is makkelijk vol te houden, ook op lange termijn. En het mooie is: geen jojo-effect!

Farina: heel hartelijk dank!

VK

profile-pic
V K

Een gewoonte is hardnekkig...

Een gewoonte is hardnekkig. Je kunt hem niet zomaar ’t raam uit kieperen, maar zult hem tree voor tree de trap af moeten helpen.
–Mark Twain–

Na jaren van diëten, shakes, hongeren, afvallen, aankomen, afvallen en nog meer aankomen kan ik oprecht zeggen dat ik ‘mijzelf weer heb teruggevonden’….. J. Met hulp van Farina ben ik meer dan vijftien kilo afgevallen op een doelgerichte, maar vooral plezierige wijze. Ik heb nooit geweten dat afvallen en plezierig hand in hand kunnen gaan….. Nu weet ik dat zeker wel!!

Farina haar methode; niet minder, maar anders (lees gezond) en vaker eten maakt dat afvallen relatief gemakkelijk gaat en met name heel belangrijk; bijzonder goed is vol te houden.

Wat heb ik het druk gehad met eten in het begin. Nog niet eerder bestond mijn ‘diëten’ uit mogen eten en regelmatig (6 x per dag) eten. Zelfs uit eten gaan is geen enkel probleem. Farina haar deskundigheid, coaching en praktische tips maakt ook dit heel goed mogelijk.

Het gezamenlijk opzoeken van de oorzaak van het zwaarder zijn en een helder gestructureerd plan bleek voor mij een succesformule. Farina werkt klantgericht en kan heel goed luisteren; deze vaardigheden maken de benadering en het succes compleet.

Farina heeft mij tree voor tree de trap af geholpen J ; Met een plezierig gewicht, een mooie zomer en heel veel complimenten als resultaat!!!

Dank je wel Farina.!

profile-pic
E.e. te Zuidhorn

15 Kilo eraf. Voelt absoluut niet als een dieet

In april van dit jaar ging na een gesprek met een een lieve vriendin mijn knop op. Het was tijd om iets aan de overtollige kilo's te gaan doen. Ik nam contact op met Farina. Van af het eerste moment heeft zij mij een veilig gevoel gegeven en het vertrouwen dat ik dit kon. Samen met mijn thuisfront ben ik de uitdaging aangegaan, we hebben ons een ander eetpatroon aangewend dus het voelt absoluut niet als een dieet, maar een verandering van levensstijl. En iedere paar weken waren er de fijne consulten bij Farina. En net op de momenten dat het even pittig was of het resultaat wat tegenviel kwam er een bemoedigend e-mailtje. Inmiddels ben ik 15 kilo afgevallen en heb ik voor nu mijn streefgewicht behaald. Volgende voorjaar de laatste 5 kilo.

Farina bedankt!!!

RW

profile-pic
RW

Meer dan 10 kilo eraf en meer energie. Een echte aanrader als je gezonder wilt leven

Ik ben mijn streefgewicht binnen 3 maanden voorbij gegaan. Via een kennis, die succesvol bij Farina meer dan 10 kilo was afgevallen, kwam ik in contact met "Slank voor jou". Aan de ene kant was ik sceptisch en aan de andere kant optimistisch om er, gesteund door mijn man, tegen aan te gaan. Door de praktische tips, lekkere recepten, persoonlijke begeleiding en ondersteunende supplementen zat ik moeiteloos binnen no time op mijn streefgewicht. Wij eten gevarieerd, gezond en lekker. Bovendien ben ik nog wat extra kilo's kwijt geraakt. Een nieuwe leefstijl is ontstaan en ik voel meer energie. In mijn nieuwe kledingmaat heb ik ook meer keuze 🙂 . Bijkomend voordeel is ook dat mijn man evenveel kilo's kwijt is. Een echte aanrader als je gezonder wilt leven.

profile-pic
Anneke

STREEFGEWICHT BEREIKT BINNEN 3 MAANDEN MET FIJNE BEGELEIDING, GOEDE DIEETADVIEZEN. IK HAD PROBLEMEN MET MIJN BLOEDSUIKERSPIEGEL, HEB NU GELEERD MIJN DIEET AAN TE PASSEN. ECHT: EEN AANRADER. WIE WIL ER NOU ALS JE BOVEN DE 60 BENT ZO'N ROL BOVEN JE BROEK, IK NIET IN ELK GEVAL!

profile-pic
JACQUELINE

Ik ben mijn streefgewicht binnen 3 maanden voorbij gegaan. Via een kennis, die succesvol bij Farina meer dan 10 kilo was afgevallen, kwam ik in contact met "Slank voor jou". Aan de ene kant was ik sceptisch en aan de andere kant optimistisch om er, gesteund door mijn man, tegen aan te gaan. Door de praktische tips, lekkere recepten, persoonlijke begeleiding en ondersteunende supplementen zat ik moeiteloos binnen no time op mijn streefgewicht. Wij eten gevarieerd, gezond en lekker. Bovendien ben ik nog wat extra kilo's kwijt geraakt. Een nieuwe leefstijl is ontstaan en ik voel meer energie. In mijn nieuwe kledingmaat heb ik ook meer keuze 🙂 . Bijkomend voordeel is ook dat mijn man evenveel kilo's kwijt is. Een echte aanrader als je gezonder wilt leven.

profile-pic
Anneke

Alle doelen bereikt

12.05.2017 ALLE DOELEN BEREIKT. Ik wilde graag gezonder eten, meer kennis over voedsel en lichaam, en verantwoord afvallen. In alles geslaagd! Woog 1 januari 102kg (lengte 191cm) Nu 84kg, eet veel gezonder en kennis over voedsel en lichaam is verrijkt. Fijne samenwerking met Farina! Mvg, Lammert

profile-pic
Lammert

Samen afgevallen

Farina heeft ons goed op weg geholpen om die extra kilootjes van mijn partner en ik wat weg te nemen. We zijn allebei van het lekkere eten maar zagen toch ook wel dat we voornamelijk de kilo's rond de buik niet goed weg konden krijgen. Eenmaal bij Farina heeft zij ons met haar tips zo goed geholpen dat wij allebei wat kilo's zijn afgevallen. Ik zou Farina willen beschrijven als iemand die erg betrokken is, gastvrij en weet waar ze over praat. Haar ervaring deelt ze op een prettige manier en ze wil je echt oprecht helpen met het verliezen van de overtollige pondjes. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Farina, nogmaals bedankt voor alles!

profile-pic
J&G

Meer energie en ik heb nu controle over mijn eten

Ik kwam bij Farina omdat ik wilde afvallen en het gekke is dat een lager gewicht niet het belangrijkste is dat ik heb bereikt. Door de vriendelijke, professionele aanpak van Farina ben ik bezig geweest om blijvende veranderingen in mijn eetpatroon door te voeren. Als het moeilijk was kon ik contact met haar opnemen en dacht ze mee over een oplossing die voor mij werkte. Hierdoor heb ik meer energie en heb ik nu controle over mijn eten in plaats van dat het eten mij controleert. Ik vind het spannend om het nu weer zelf te doen, maar doordat ik weet dat ik altijd terug kan vallen op de kennis van Farina gaat het me vast lukken!

profile-pic
m

Ik voel mij fitter, energieker en minder onzeker

Ik ben 20 kilo afgevallen en voel me letterlijk verlost van 20 kilo ballast. Ook mentaal. Ik voel me fitter, energieker en minder onzeker. Farina begeleid je op ongedwongen wijze en legt je vooral niks op. Maar is er wel waar je het nodig hebt en geeft je veel tips en denkt enorm met je mee. Wat voor mij ook altijd erg motiverend heeft gewerkt is het weegmoment. Inmiddels kan ik zeggen dat ik geen dieet meer volg. De eetwijze van Farina is voor mij een leefstijl geworden. Eentje die me goed past.

De methode die Slank voor jou/Farina gebruikt is veel makkelijker toe te passen. Ik hoef niet meer apart boodschappen te doen en te koken. Je kan vrij makkelijk mee-eten met je huisgenoten (en zij met jou). Dat vind ik groot pluspunt. Het inzicht in wat voedingsmiddelen met je doen en waarom je bepaalde dingen beter kan laten staan heeft eraan bij gedragen dat ik andere keuzes maak. Het weten waarom je bijvoorbeeld nog meer zin in zoetigheid krijgt als je een keer begint, maakt dat je sneller kiest om er niet aan te beginnen.

Farina heeft me dit inzicht gegeven. Ze begeleid je op ongedwongen wijze en legt je vooral niks op. Maar is er wel waar je het nodig hebt en geeft je veel tips en denkt enorm met je mee. Wat voor mij ook altijd erg motiverend heeft gewerkt is het weegmoment. Want de cijfers op je weegschaal thuis zeggen veel minder over je gewicht dan je denkt. Zwaarder zijn in gewicht kan ook betekenen dat je lichaam verandert, maar wel op een positieve manier.

profile-pic
M.E.

Makkelijk vol te houden met ruimte voor lekker eten

AFVALLEN

Omdat het voor mijn knie echt noodzakelijk werd om af te vallen, besloot ik om het niet voor de zoveelste keer op eigen houtje te proberen, maar professionele hulp te zoeken., Door een berichtje in Dorpsklanken kwam ik bij Farina terecht en klikte meteen. De dieet is met de ondersteuning van allerlei supplementen makkelijk vol te houden en biedt toch ruimte voor lekker eten en, ook niet onbelangrijk voor mij, lekker en gezellig koken. Farina’s enthousiaste hulp en belangstelling is daarbij zeker een extra stimulans, met de recepten die ze zo nu en dan toestuurt.

In drie maanden ben ik 7.5 kilo afgevallen. Dat het niet sneller ging, komt gewoon omdat ik mij soms niet zo heel strikt aan de regels heb gehouden. Maar hierdoor was het wel makkelijk om vol te houden en ook om nu nog langer door te zetten. Het wordt toch een andere manier van eten.

Miv

profile-pic
M.i.V

Met de plezierige begeleiding en supplementen ging het snel de goede kant op

Een paar kilo teveel was voor mij de reden om extra aandacht te besteden aan een advertentie die ik toevallig onder ogen kreeg.

Gezond eten deed ik al bewegen misschien iets te weinig ik had dus de bewuste stok nodig.

Met een plezierige begeleiding en de nodige supplementen ging het al snel de goede kant weer op en raakte ik weer gemotiveerd om het op een goede manier weer op te pakken.

Ik geloof in het concept van gezonde voeding en daardoor een goede bloedsuikerspiegel, Met als resultaat een gezond gewicht.

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het geheim van Slank voor Jou kan ik alleen maar zeggen ga er voor en het zal zeker lukken.

Farina bedankt.

profile-pic
Een tevreden klant

Je voelt je energieker, je ziet er veel beter uit en je krijgt complimenten dat je straalt!

Na een winter van teveel snelle koolhydraten en suikers en weinig kunnen sporten door lichamelijke klachten, was het echt weer tijd om contact op te nemen met Farina.

Dit had ik een paar jaar eerder ook al eens gedaan en het bleek voor mij een groot- en langdurig succes.

Alleen ben ik door mijn lichamelijke klachten helaas uit frustratie weer gaan snoepen, zo zonde maarja…

De stap om contact op te nemen, is uiteraard lastig. Je weet dat je nu echt weer met je neus op de feiten wordt gedrukt; verstandig gaan eten en moeten gaan staan op de weegschaal die iets zegt waar je niet heel vrolijk van wordt!

Als je eenmaal in de goede “flow” zit, heb je spijt waarom je dit niet eerder hebt gedaan omdat het zoveel beter voelt.

Je voelt je energieker, je ziet er veel beter uit in je kleding in tegenstelling tot dat “overhangende buikje” over je broek en je krijgt complimenten dat je straalt!

Daarbij is de voeding die Farina adviseert supergezond en je wilt toch ook gezond ouder worden?

profile-pic
Anoniem

Kost maar weinig moeite tot mijn verbasing

Ik ben eind mei 2016 met Farina’s hulp begonnen een paar hardnekkige kilo’s kwijt te raken. Want mijn spijkerbroek begon wel erg te knellen…

Sinds ik in de overgang zit, kwam er elk jaar wel een kilootje bij en was het heel lastig om daar weer van af te komen.

Farina kon mij goed uitleggen hoe mijn lijf reageert op wat ik consumeer. En wat ik kon doen om gezonder te eten.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd, is om mijn eetpatroon aan te passen. Het heeft me verbaasd dat dit maar weinig moeite kostte.

Ik ervaar nu ook duidelijk, dat suiker en snoep triggers zijn om er telkens wéér van te nemen en méér te eten dan nodig is.

Ik had niet verwacht dat het afkicken van suiker en snoep me zo gemakkelijk zou afgaan.

Het resultaat is dat ik beter in mijn vel zit en bijna op mijn streefgewicht ben. Mijn broek zit nu ook weer lekker.

profile-pic
Anneke

Wat begon als manier om af te vallen is nu een manier van leven

Dankzij slankvoorjou ben ik 5 kilo afgevallen. ik ken Farina als collega, dat klikte erg goed. En ook bij het begeleiden van mij tijdens het afvallen klikte het erg goed. Je moet je wel prettig voelen bij iemand die je coacht zodat je ook eerlijk naar jezelf kunt kijken en je open kunt stellen. Voor mijzelf is slankvoorjou eigenlijk meer het veranderen van mijn eetgewoonten. in combinatie met de supplementen, 3x per week sporten geeft dat een goed resultaat! Het is heel goed te doen en heel belangrijk: vol te houden op de lange duur. Ik heb veel tips gehad en vele lekkere recepten zodat ik kan variëren, dat vind ik erg belangrijk! Wat begon als een manier om af te vallen is nu een manier van leven, dank je wel Farina, liefs Tinie

profile-pic
Tinie

Levensplezier terug en 12 kilo eraf

Ik was altijd vreselijk moe, klein stukje lopen was me al teveel. Groeide terwijl ik niet veel at. Bloedonderzoek wees geen oorzaak aan. Een oplossing had de dokter niet. Daar sta je dan, hoe nu verder?

Gelukkig kwam ik via een kennis met Farina in contact. Ik heb de gratis test gedaan en hier uit bleek dat mijn bloedsuikerspiegel erg schommelde. Ik heb een afspraak met Farina gemaakt en alles doorgenomen .Ik ben toen op dieet gegaan. Niet zozeer omdat ik af wilde vallen (wat natuurlijk wel mooi is mee genomen) maar puur om van de moeheid af te komen.

Ik ben nu 12 weken bezig, het is ongelooflijk maar ik heb weer een energie geweldig. Liep laatst bijna een uur met mijn hond en bij thuiskomst zomaar 2 trappen op, dit tot verbazing van mijn man en mijzelf. Ik heb weer een stuk levensplezier terug.

Ook ben ik inmiddels 12 kilo afgevallen. Het dieet is niet moeilijk vol te houden dus ga ik nog even door.

Farina bedankt voor je hulp, dat je nog maar veel mensen mag helpen.”

profile-pic
Sjani

Meer in balans en 10 kilo afgevallen

Via mijn collega ben ik in contact gekomen met het programma van Slank voor jou. Het sporten alleen en stoppen met snoepen is bij mij niet effectief genoeg dus ik dacht bij mijn collega werkte het, laten we het proberen. En zo nam ik contact op met Farina. Door de verre reisafstand hadden we geen live consulten maar via Skype. Dat ging heel goed. Farina is een super warm persoon waar je meteen bij thuis voelt (ook via de digitale snelweg). Met professionele uitleg over wat bepaalde stoffen met je lichaam doen, tips over welke combinaties goed en minder goed zijn en lekkere recepten ben ik in nog geen 2,5 maand 10 kg afgevallen. En nu na de feestdagen en alweer een paar weken 'normaal' eten (wat wil zeggen soms brood, witte pasta en soms ook wat lekkers maar veel meer in balans als voor het programma) nog steeds op gewicht door de langzame opbouw. Bedankt Farina voor je begeleiding!

Groetjes Tamara

profile-pic
Tamara

Ik viel 1 kilo per week af en had in tijden niet zo lekker gegeten

Na vele jaren aanmodderen met allerlei diëten wou ik nu wel eens professionele hulp.

Via een collega kwam ik bij Farina.

Het afvallen ging fantastisch, ik viel 1 kilo per week af en had in tijden niet zo lekker gegeten.

Nu ben ik 12 kilo afgevallen en heb ik mijn streefgewicht bereikt.

Er waren ook moeilijke momenten en dan kan ik altijd Farina mailen of appen voor goed advies, dan legt ze uit waarom ik me zo voel.

Ik ben enorm tevreden over de begeleiding door Farina.

profile-pic
Wilma

Heb jij ook goede ervaringen met SlankvoorJou? Laat dan hieronder je recensie achter.
Ik dank je hartelijk voor je medewerking en wens je alle succes toe om het ook vol te houden!

Wat is jouw ervaring met Slank voor jou?

Nog geen ervaring, maar wel overtuigd?!

Doe dan nu de GRATIS test en ontdek de oorzaak van je overgewicht!

>